Autentico Vintage furniture paint, color Aged Paper

$11.95
With Autentico Vintage furniture paint you can turn furniture into unique pieces in no time. Vintage adheres to almost all surfaces and requires little preparation. The paint is also extremely suitable as a basis for decorative painting techniques.

Met Autentico Vintage meubelverf tover je meubelen in een mum van tijd om in unieke exemplaren. Vintage hecht op vrijwel alle oppervlakten en vereist weinig voorbereiding. De krijtverf is ook uitermate geschikt als basis van decoratieve verftechnieken, zoals bijvoorbeeld roesteffecten, verweerd koper of marmer.

Het rendement is uiteraard afhankelijk van de ondergrond en manier van aanbrengen, maar hou rekening met 10-12 m2/L.

Autentico Vintage meubelverf wordt door consumenten in het Verenigd Koninkrijk, het land van de "chalk paint", al sinds jaar en dag beoordeeld als beste chalk paint. Met name het ruime kleuraanbod, de uitstekende hechting en het feit dat maar weinig voorbereiding nodig is, wordt bijzonder gewaardeerd. Het spreekt voor zich dat wij daar bijzonder trots op zijn. 

In Autentico Vintage meubelverf gebruiken wij meer dan 35 % pure krijt als vulmiddel en dit levert een verf die uitermate goed dekt, snel droogt en waarmee je geweldige effecten kunt bereiken. Vintage is aanvoerder in de markt van de "chalk paints", gemaakt met zorg en de allerbeste ingredienten.

Autentico Vintage kan zonder veel voorbereiding worden aangebracht. Zorg er wel voor dat het oppervlak schoon en vetvrij is. Licht opschuren verbetert de hechting aanzienlijk.

Voor zeer moeilijke ondergrond of een ondergrond met ongelijke zuiging, adviseren we een laag Autentico Undercoat aan te brengen. Dit verbetert ook de dekking van rode en gele kleuren.

Het aanbrengen van watergedragen verf op bepaalde houtsoorten, zoals eiken, kan doorbloeding en verkleuring veroorzaken. De in het hout aanwezige tannines worden daarbij geactiveerd en zijn hiervoor verantwoordelijk. Door het aanbrengen van een laag isolerende Autentico Primer wordt doorbloeding voorkomen.

 

De kleuren op deze website gelden als indicatief. Wij hebben erg ons best gedaan om de kleuren die we op onze website publiceren zo betrouwbaar mogelijk over te laten komen, maar computerschermen kunnen kleuren soms anders tonen. Daarom adviseren wij een kleurkaart of een 100 ml tester aan te schaffen, zodat u de kleur ter plaatse kunt beoordelen.